Test: Fler skal som skyddar iPhonen

Jag fortsätter mina försök att övervinna mitt agg mot iPhone-skal, men eftersom det senaste testet gick bra så kör jag vidare på ett knippe till.

Elite II Series Metallic Case (Blue)
Kul (?) återförening, M köpte det här skalet i en Tre-butik i Stockholm i vintras men sade sig ha lite problem med att sätta på och även ta av det. Vi testade tillsammans och lyckades utan större problem spräcka det helt. Tråkigt, men förhoppnings var det bara ett dåligt exemplar.

Antingen lider skalet av taskig kvalitet och dålig passform rent allmänt eller så råkade jag ut för det andra skalet med likvärdig kvalitet. Skalet går på halvvägs ungefär innan man får börja trycka dit det med ”våld”. Och då känns det till och med som att själva iPhonen också är i fara. När jag sedan ska försöka mig på att få loss skalet så flyger det några flisor åt skogen och ”metallfinnishen” har redan flagnat. Nja, vi säger väl att skalet helt enkelt inte passar. En halv millimeter (om ens det) är allt jag begär, då hade det suttit som en smäck. Vill du köpa skalet gör du det enklast här. Det roligast är dock att det här skalet har en kusin i samma utformning – som passar perfekt! Mer om det i ett annat inlägg.

Bubble Series Silicon iPhone Case
Vill man slippa iPhonens tvåhala form så är det här definitivt ett skal att kolla extra på. Eller ja, skal och skal. Det är mer som… ja, skal. Fast mer som en gummerad yta som slimmar sig runt iPhonen. Ligger bra i handen och anti-slipmaterialet är inte helt dumt faktiskt. Lite svårt att dra på, lite svårt att få av men det sitter. Bra dessutom. Du köper det enklast här.Bubble Series Silicon iPhone Case

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.