2010 – en sista bildlig återblick

Ett axplock av bilderna som jag fotat och publicerat här från januari till december får avsluta den här bloggen för året. Med återblickar av den här typen glömmer man lätt kaoset och med facit i hand är det ju lätt att hitta succémomenten. De finns och de är många! Tillsvidare – gott nytt år igen!

Rad 1: En tynande grill på Andersön en kall januariskymning. Calle ska just kasta sig ut i Tänndalen i februari. Robert kör ett upp-och-ner-åk i Åre.

Rad 2: En magisk topptur på Getryggen. Fler ord krävs inte. Modern Warfare 2 är ett av de mest spelade spelen. Ever. Touchmobilens år. Mor (HTC Wildfire), far, bror, cyster, Mad, Mac, Harriet (alla iPhone). Alla typ.

Rad 3: Flash – thunder! Juni var mullrets månad. Kontrasterna i bildarkivet. Fotbolls-VM hängde med ut i iPhonen.

Rad 4: Suljätten, lättvandrad en fantastisk sommardag. Europe och Joey Tempest på Yran. Jag i fotodiket framför scenen. Facebookbilen lånades och roadtrippades runt i Jämtland.

Rad 5: Topptur på Åreskutan. Topptur Sönner Tväråklumpen, bästa turen jag gjort – magi! Reclaim my car! Äntligen hittade bilen hem igen.

Rad 6: Manchester-resan blev av, en av de bästa resorna någonsin. Blåst och moln på Södra Kyrkstensskaftet. Ljuslek på Andersön en -20°C-natt på Andersön.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.