Det var i alla fall inte mitt fel

Nu har det där förbannade bajsviruset, som dessutom härstammar från slummens högkvarter, blivit en aning söndertjatat och tyvärr har man ju landat in på Östersunds-Postens webb och läst ett antal kommentarer till några artiklar i ämnet (ja jag vet, jag borde ha slutat med det för längesen).

Slutsats? Jämtarna tycker det är mindre viktigt med rent vatten, att bli frisk och att bara kunna hälla upp ett glas direkt från kranen. Jämtarna tycker däremot att det är mycket viktigt att stämma kommunen (som inte ens har klarlagt ansvar) på karensdagar, utebliven arbetsinkomst men framförallt att hitta en syndabock så att man med all säkerhet kan konstatera…

– Vad skönt, då var det inte mitt fel.

Själv vill jag ha rent vatten i kranen och fortsätta vara frisk. Men så är jag ju invandrad från Dalsland också och vi är ju som vi är.

Föregående inläggMan är väl alkoholist då
Nästa inläggFolkets Park
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.