Folkets Park

Gnistrande. Nja, jag talar väl inte om matchen igår kväll utan snarare om den luciamorgon som mötte mig och alla andra här i stan igår. -17°C, helt vindstilla, en lätt vinterdimma och helt kritvitt i träd, på marken, i luften. Ibland visar sig Östersund från sin allra bästa sida. Och bättre blir det. Ytterligare några minusgrader igår kväll. Det blir en kylig promenad till jobbet…

Ibland läser man onödiga saker på Twitter. Ibland läser man väldigt nödiga saker på Twitter.

J-S Park är populär bland ManU-fans; man kan säga en folkets Park… #dåliggbghumor #twittboll (via @LeffeCanossa)

Kalasdåligbra humor när den är som bäst. ManU tog tre poäng hemma på Old Trafford mot Arsenal och “top of the league” kan återigen användas i rätt sammanhang. Dessutom med en match mot Blackpool till godo, tre poäng som helst inte ska slarvas bort. På söndag är det ryssarna i Kreml som gäller. Hugaligen, det är bråda dagar nu. Och som vanligt när jag är missnöjd med spelare så hänger de in mål på de mest egendomliga sätt. Park var jag inte alls nöjd med efter hans bistra försök till soloräder i början på matchen. Givetvis är det han som spikar in ettan med en klassnick. En underlig men ändå klassnick.

Och för alla ni som undrar så nej, Rooneys straff har fortfarande inte landat…

Föregående inläggDet var i alla fall inte mitt fel
Nästa inläggKlä ut iPhonen
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.