Jag är så glad…

 • …för att ha bil.
 • …för att slippa kollektivtrafiken i ännu en storhelg.
 • …för att återigen kunnat planera in julhelgen på egen hand och tecknat kalendern redan innan avfärd.
 • …för att ha en behjälplig och flexibel familj som förstår dilemmat med att man rycks och slits i när man är “hemma”.
 • …för att ha bil.
 • …för att kunna hinka vatten direkt ur kranen.
 • …för att jag planerade bort all stress och hysteri.
 • …för att Leyan och Vidde tycker att jag är en rolig lekmorbror.
 • …för att ha bil.
 • …för att det snart är januari och massor av träningspass.
 • …för att vara frisk, kry och fri från krämpor och annan fysisk ångest.
 • …för att jag lyckades komma på så jävla mycket bra saker att skriva om i det här inlägget. Det känns som att det är få förunnat att kunna göra det så tänk på det alla bitterjökar som sitter där ute och gnäller över vädret, snön, SJ, SAS, luften, klimatet, klimakteriet, tågrälsen, mobilens synk och nätinställningar som inte fungerar på grund av skit bakom spakarna och hela paketet.

Tänk på det. Jag är så glad över att jag inte är en av er. Jag är så glad över att kunna välja positiva tankar. God jul och glöm inte att köra lugnt och nyktert om ni ska ut.

Föregående inläggI fought the law
Nästa inläggNu stänger vi
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.