Silicon ska det vara

Silicon kan vara bra till mycket. Jag har hört att man kan ha det när man bygger (fogar och annat bök, vi som har tummen mitt i handen fattar ingenting), när man förstorar vissa kroppsdelar (typ läppar, ögonlock, naveln och låren – eller hur det nu var). Nu har man även tagit sillisarna in i iPhone-världen.

Checker Series Silicon iPhone Case trär man på iPhonen på ett par sekunder och tar av det lika fort, om man nu så önskar. Siliconmaterial, halvtransparent och med rutmönster. Ett rent skal med bra grepp. Volymknapparna får dock inte optimal tryckkänsla, muteknappen hamnar lite i skymundan och även låsknappen känns inte helt optimal. Största pluset? Greppet. Ligger stabilt i handen, tvålkänslan som man kan uppleva utan skalet är bortblåst plus att det i skarvarna mellan skal och iPhone verkar vara förhållandevis tätt. Det innebär efter några veckors användande att det, till skillnad från många andra skal, inte samlas damm i skarvarna. Absolut ett av de bättre skalen jag testat och en given favorit när det vankas fjällresor framöver. Tummen upp och köper skalet gör du enklast här.

Checker Series Silicon iPhone Case

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.