Test: skalet sitter helt plötsligt perfekt

Efter att ha testat kusinen från landet så har jag nu faktiskt ett tag haft på det enda (?) passande skalet i serien Elite II Metallic Case, nämligen det svarta. Varför det skiljer sig så mycket när skalen borde vara identiska (frånsett färgen) vet jag inte men det här skalet gillar jag betydligt mer. Det flyger inga flisor, är lätt att få på och få av. Enda lilla nackdelen är att det känns lite slirigt och att mute-knappen är lite svår att nå men det känns å andra sidan rätt skyddande också. Färgen är inte transparent vilket gör att Apple-loggan försvinner, kan vara bra att tänka på om man är kräsen på den punkten.

Köpa skalet? Det gör du enklast här. Jag har dessutom kommit på att skal inte är så jäkla dumt faktiskt. Visst, det förtar lite av designkänslan (om man nu inte avskyr iPhonens design och är ute efter skal därför) men det är skönt att veta att i alla fall något skyddar när man lägger den i fickan. Särskilt skrymmande blir den ju oftast inte heller.

Elite II Series Metallic Case (Black)
Elite II Series Metallic Case (Black)

Föregående inläggAnsvarslöst – mode 2010?
Nästa inläggSilicon ska det vara
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. Själv tycker jag att de absolut bästa skydden är de i skinn. IPhonen skyddas mot allt från repor, stötar och i viss mån fukt. Nackdel är dock att man bara får plats med ett tunnt skärmskydd och att det ev kan vara lite svårare ibland att höra founen.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.