Åtta och en halv kilometer

Efter några om och några men så drog jag på mig understället och resterande kläder, tryckte fötterna i skorna och drog ner mössan så långt jag kunde. Sedan joggade jag ut utan något mer mål än att känna känslan. I kroppen men framförallt i knät.

Efter ett par kilometer började jag få upp ångan, knät kändes lite men allt eftersom tynade den bort medan jag plöjde igenom snön längs med Rådhusgatan bort mot Statoil vid Krondikesvägen. Oväntat fräsch i huvud, kropp och ben efter det sjätte passet på nio dagar, okej flås och okej tempo. Knappt åtta och en halv kilometer blev det, i ett par-tre minusgrader och närmast vindstilla. Det var nog i augusti 2009, Hägersten Stockholm, jag var ute på ett liknande pass senast och det här var på tiden. Terapi! Nu är målet att försöka upprätthålla det här också, ett miniprojekt i sig och ett bra komplement till fotbollen känns det som.

Östersund, 8,38km
Östersund, 8,38km

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.