Brutal dröm om Fåker

Jag hade en väldigt skum dröm natten mot tisdagen. Väldigt skum. Match på Hovängen i Ås, med Ås mot Fåker. En väldigt stökig match med en väldigt väldigt genomusel domare som tyvärr blåste för allt och delade ut kort för allt. Jag fick ett rött efter att, i princip face to face, sagt ”Ditt jävla kukhuvud!” till honom. Knappast något att protestera mot och även Fåker fick avvara några spelare till sidan om planen där även jag satt och begrundade spektaklet. Jag hamnade också i en verbal attack med en Fåker-spelare, som började med att jag slog en av deras hörnor efter att domaren beordrat mig att så göra. Fåker-spelaren hade en och annan åsikt om det. Jag klandrar honom inte.

Det hela slutade med att jag brann upp fullständigt när den här patetiska rättsskiparen visade ut en av våra ytterbackar, kallad Rafael. Satan vad arg jag var, framförallt då det inte ens var ett gult kort…

Var det där anledningen till min usla tisdag?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.