Jag löste en förstaklassbiljett

I fredags löste jag en förstaklassbiljett för helgen och det blev en tämligen behaglig resa. Efter lördagens morgonpigghet och storstädning var det bara att bänka sig tillsammans med lite egentid. Finöl, ManU-seger borta mot Southampton, några rundor i BlackOps följdes upp med fyra-fem matcher på söndagen (två repriser jag halvkollade, tack!) och djupt nersjunken i soffan med Macbook och kaffe. Förstaklass var det.

I morgon kör vi måndag och som jag flaggade för redan förra veckan – nu är p-plats löst på jobbet. Det kanske till och med gör att lördagens morgonpigghet håller i sig om jag vet att det bjuds på en miniroadtrip. Trots att det blir mitt i natten. Framåt åtta-tiden alltså…

Föregående inläggNu står den rätt ut
Nästa inläggMed en kvast i handen
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.