Lyckad leverans av en plåtbox

Efter en helt hopplöst strulig dag (som bland annat innebar inställd träning) så förgylldes tillslut tillvaron genom en smutt liten leverans i plåtbox. The Pacific på blu-ray. Ett antal timmar är räddade. I morgon är det en ny dag, den ska bli betydligt bättre än dagens. Därmed slutgnällt och hör sen.

Känner nästan att jag måste komplettera det här med Band of Brothers på blu-ray och även en full-HD-LED på 60″. Minst. Men det får bli nästa projekt.

Föregående inläggFrån noll till sex
Nästa inläggBrutal dröm om Fåker
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.