Med en kvast i handen

Jag tänkte faktiskt bjuda på något så högintressant som ett misslyckande i en sport som gör sig bäst på TV, långt bort från drydiansk medverkan. Curling. Ingen boll att sparka på, man har en kvast i handen och det är på is, som dessutom är hal så man måste ha ett halkskydd på ena (!) skon. Ingen direkt rocket science att komma på grundidén till sporten så därför har man också knölat in det med så många konstiga regler man kan.

Men okej, det var faktiskt kul och med ovan stycke som bakgrund kan jag väl också avslöja att det gick käpp(!)rätt åt helvete för mitt lag. Lägger curling på is tillsvidare. Men jag bjuder på ett litet ego-kollage.

Vänta, nu ringde telefonen. Det var 031, de vill att jag flyttar ner.

Fotograf: Jonas Eriksson. Östersunds curlinghall, 2010-01-12.
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. Har spelat curling en endaste gång i mitt liv. Och jag missade det där med en halksula och tog på mig inte mindre än två; “konstigt att det finns så få vänstersulor”. Vilken blick jag fick av instruktören! Och som jag skrattade… Men gick som tur inte ut på isen med båda. Hade kunnat bli väldigt jobbigt.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.