Nu står den rätt ut

Det är +4°C ute, halvstormen hugger i balkongflaggan som står rätt ut och blankisen skiner på gatorna. Lördagsmorgon drygt halvnio, jag har redan hunnit få mig en liten terapistund med bil och Avantasia. Inga skidor idag dock, så jag tar mig friheten att flytta tid och rum sju dagar bakåt i tiden. Bydalen med Martin, förra lördagen.

Annars då, jo. Måndag till fredag snoozar jag mig till himmel och helvete. Idag, en lördag, är jag uppe direkt. För att frivilligt och på eget initiativ skjutsa bror till tåget. Kanske borde börja applicera det där oftare, att kliva upp direkt alltså. Landade tillslut i soffan med inlyssning av för mig ny musik, The Gaslight Anthem. Får plöja plattorna på Spotify under dagen, känns till och med som potentiell roadtripmusik så här långt. Lovande! Nåväl, lördag. Då kör vi, frukost och kaffe av drydianskt slag står först på schemat!

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.