20 mil senare

En skiva lyckades jag bränna, dödsmetall med lite softare inslag och Bryan mitt i allt och med Pacific-temat som kickoff och Band of Brothers som avslut. Skön roadtrip under stjärnklar himmel och -20°C och tillslut slocknade jag i en skön säng i Tännäs.

Nu är frukosten avklarad och det är snart dags för avfärd. Tänndalen nästa!

Föregående inläggPre-roadtrip: vecka 8
Nästa inläggKnappliften på egen hand
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.