37 år ung

Det var ju en sån där match man absolut inte ville missa. Men det blev som det blev och istället för att sitta nedsjunken i soffan och avnjuta Manchester-derbytPremier League-kanalen så var jag i ÖP-hallen med resten av laget och körde five-a-side-cup.

Jag kan inte komma på senast som vi med Ås IF vann tre matcher på rad. Men det hände idag. Först mot ett ungt Ope, sedan mot ett irriterat Alsen och sist en bedrövlig 3-1-match mot Älvros (!), där jag själv nickade in ettan och sen fick ett skott i sidan som studsade in och spikade slutresultatet. Tre matcher, tre segrar och given gruppetta och fortsatt spel den 22 februari. Så kan det gå. På torsdag kliver vi ut och börjar köra på Jämtkraft Arena.

Men Rooneys bisarra 2-1-cykel var ju dagens bästa. Jösses! Dock måste jag ändå framhålla 1-0-målet och Giggs fantastiska framspelning till Nani, som i sig gör en enastående nedtagning och enkelt petar in första baljan. Giggs. Jag säger Giggs. 37 år ung. Och jag säger – Roo is back!

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.