Funäsdalen – 60 procent och Nol i egga

Dagens åkning förlades till Funäsdalsberget och det blev dessutom i princip premiär, då merparten av sällskapet aldrig åkt där. 60%-iga Nol i egga lockade ju en aning och det var ju något brantare av vad jag åkt tidigare. Hade det varit klarblå himmel hade utsikten varit magnifik. Det var också fantastiskt bra i personal barnbacken, med liftpersonal som gjorde high fives med kidsen och sprang med barnen upp i liften. Riktigt kalasbra!

Dagens behållningar; barnen åker själva i knappliften, Leyan skrek ”GODDAG GODDAG!” till Lilla Lo (maskoten) och att 60% är… brant.

Valet av backe i morgon överlades helt på mig och eftersom Tänndalen är Tänndalen så bestämde jag mig för att återvända. Det är ändå fortfarande magi att blicka ut när man står på toppen i backarna där. Fram tills dess knäcker jag en öl till och lever sportlovsveckan fullt ut. Skål!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.