Det är något speciellt

All reklam är inte av ondo och jag gillar skarpt vackra och välregisserade reklamfilmer. Det senaste har det dykt upp ett antal, bland annat Vattenfalls skidåkningsfilm men också den här som jag såg första gången idag. Har fått skit för att jag diggat Volvo tidigare här på bloggen men jag tar den risken. XC60 är en förbannat snygg modell och reklamfilmen för XCTravels.com är riktigt vacker, i äkta svensk fjällanda. Och jag blev inte direkt mindre roadtripsugen heller…

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.