En ny sändning skidbilder

Jag hann knappt blogga klart innan Martin dök upp på messenger och började dropboxa upp massa bilder från lördagen i Bydalen. Så, med hans tillåtelse kör jag ett nytt bildrace och alla bilder i den här sessionen har han tagit. Fick också testat nya ryggskenan för första gången (och även nya skidbrallorna, som – för att citera Idol-Laila – satt som en smäck!). Kändes stabilt och om några gånger antar jag att jag inte vill eller rent av kan åka utan (ryggskenan alltså, skidbrallor brukar jag ha på mig), precis som när jag började åka med hjälm för några år sedan.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.