För sig själv under solen

Årets tredje skiddag, igår lördag, blev också förlagd till Bydalen. Hattrick så att säga. Bra förutsättningar med i princip tomt i backarna. Som vanligt, och då får man ju ha manchesterpisten för sig själv. Dessutom lyckades solen ploppa fram under någon timme vilket gjorde förmiddagen fulländad. Fantastiskt skön åkning.

Mindre bra Manchester blev det dock på kvällen. 1-2 mot Wolves och en insats att skämmas över. Hejdå rekord, hejdå, tre poäng, hej hej spännande toppstrid. Helt onödigt. Ikväll faller sympatierna på Pool, med Torres på motsatt planhalva. Är det för mycket begärt att hoppas på en bortaseger? Och vem kunde ana att Arsenals tappade 4-0-ledning (till 4-4) ändå skulle göra att de tog in på ManU?

Föregående inläggIdag får ni svaret
Nästa inläggEn ny sändning skidbilder
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.