Pre-roadtrip: vecka 8

Det är snart dags, avfärd mot långhelg närmar sig och jag en hel drös med punkter kvar på checklistan innan jag kan vrida om startnyckeln och rulla söderut. Söderut förresten, känns fortfarande efter nio år i Östersund skumt att åka söderut för skidor. Lika skumt som att man blickar västerut och faktiskt ser fjäll och snöklädda toppar. Jag vänjer mig aldrig, ett bra tecken.

Nya skivor ska brännas, har lite potentiell roadtripmusik på lager i Spotify och ett par-tre skvior är ambitionen. Då borde jag klara mig de 22 milen tur och retur. Kameran ska laddas, en extrakamera ska med och kanske också en tredje. Får se, vore onekligen ballt att åka med hjälmkamera. Öl och vin ska inhandlas, det blir med andra ord en fantastisk runda på stan om en stund.

I min allra största lördagsambition tänkte jag dra och åka skidor (!). Sen insåg jag att tiden inte skulle räcka till, och som om inte de tre kommande dagarnas skidåkning skulle vara nog. Eller så får man aldrig nog. Och när den här trippen är slut ser jag genast nya mål. Mars närmar sig och Martin suktar redan efter topptur. Jag också för den delen. Men det tar vi på onsdag. Eller tisdag kväll på hemvägen.

”Årets match” missar jag ikväll när Man United tar emot Crawley hemma på Old Trafford. 32 gånger pengarna på bortaseger. Nästan värt att satsa en slant på, just in case of oväntade pengar på kontot.

Vi börjar där. Lördag. Jag har en checklista att bocka av. Då kör vi.

Tänndalen 2010 - Lotta & Vidar
Tänndalen 2010 – Lotta & Vidar
Föregående inläggDet är något speciellt
Nästa inlägg20 mil senare
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.