Born to run

Jag är inne i ett mastigt Springsteen-stim just för tillfället och Live 1975-85 rullar varmt i lurarna. Born to run är riktigt fet, här nedan från Madison Square Garden i New York slutet av oktober 2009 tillsammans med Billy Joel. En mugg kaffe och det här i lurarna så är man igång. Jag ville bara att ni skulle veta.

Föregående inläggTeoretiska frågor och stilpoäng
Nästa inläggFlash – thunder
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.