Dag åtta: ingen snooze – snart botad?

Som vanligt nu för tiden avnjuter jag (!) en frukost med fjällutsikt, uppstånden från mitt klubbade sömnläge och dessutom helt utan att snooza bort halva morgonen. Det här är dag åtta som jag inte ställer om klockan efter uppstigning 06:29 utan helt enkelt bara kliver upp, kickar igång fyra-fem nyhettsajter (“läsa morgontidningen”, som det hette för 150 år sedan). Jag försöker helt enkelt att sluta snooza (inte “snusa” alltså). Och det går bra. Men det är sjukligt svårt. Riktigt sjukligt svårt.

Därför är jag också förtjänt av att ta bilen till jobbet även idag. Efter de två dagarnas senaste träningar, plus matchen i lördags så mår kroppen som den borde dessutom. Det vill säga att promenad till jobbet är uteslutet av den anledningen.

Så. Dag åtta. Personbästa tror jag. Snart botad? Nej. Det blir jag nog aldrig. Men tar jag mig igenom de första tio minuterna i zombie-mode är jag hemma. Det är långa tio minuter och det är en kamp varje dag.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. Snooza gör en annan i stort sett aldrig, händer en gång per halvår på sin höjd, aldrig riktigt förstått vitsen med att dra ut på eländet med att stiga upp! 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.