En annorlunda upplevelse

Årets första träningsmatch idag och den blev mållös. För Ås i alla fall, 0-3-torsk är ju aldrig kul men det var väl kanske inte helt orättvist heller. I första halvlek skapade vi i princip ingenting medan vi ryckte upp oss ordentligt i andra och hade ett par-tre lägen att faktiskt trycka in bolluslingen.

I andra förresten, uppenbarade sig något som jag inte råkat ut för tidigare. Vid ett tillfälle pustade jag ut och lutade mig vilande mot knäna. Varpå vänsterögats lins plötsligt bara ramlar ur ögat. Vad göra? Det är ju bara att fortsätta men det var inte helt lätt att få bra perspektiv på saker och ting. Spännande, men inte gärna något jag återupplever. Med vilket öga ska man bedöma bollbanan?

Dagens notis är också att “fuck” betyder “fan”. Inte något annat. Eller ja, “fan” enligt domaren som också sa att det egentligen inte betyder “fan” utan faktiskt “något annat enligt ordlistan”. Raka besked från dagens rättsskipare på Jämtkraft Arena. Man fick i alla fall skrika det på planen, fast ändå inte. Som sagt, raka besked. Framförallt när han själv skrek “Nu får du FAN lugna dig!” åt en spelare. Som sagt igen då. Raka besked.

Kvällens höjdpunkt – Man United ställer upp med sju backar och slår Arsenal med 2-0 hemma på Old Trafford. Från fyra aspirerande titlar för två veckor sedan till en kvar att jaga. Idag skrevs man ut ur FA-cupen. Red Devils jagar vidare

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.