Grodlårsätarna från franska rivieran

ManU ska helt enkelt bara slå ut grodlårsätarna från franska rivieran ikväll på Old Trafford. Men efter 0-0 i Marseille är det inte jättemycket som krävs för att stjälpa Champions League-drömmen. Ett bortamål och det krävs två hemmamål. Å andra sidan, visar man bara hälften så mycket hjärta, energi och kvaliteter som i lördags mot Arsenal så ska det här gå vägen. Nu drar jag till O’Learys och följer matchen där. Just det, 3-0 blir det. Bara så ni vet.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.