Damn you, autocorrect

Jag skrev “pizzabeställning” i söndags, iPhonen föreslog “pizza est ökning”. Jag skrev “grillkvällar” i måndags, iPhonen föreslog “frikkin löst”. Autocorrect är väldigt bra att ha ibland, men ibland får den spel och blandar in felstavade ord man händelsvis skrivit en enda gång mitt bland mina korrekta hopskrivningar. Det är så fånigt så det blir roligt.

Damn you iPhone autocorrect
Damn you iPhone autocorrect

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.