En körskolebil – WTF!

För några år sedan höll jag på med platespotting, det vill säga att leta efter bilars regnummer i tur och ordning. Starten sker på 001, var på man måste hitta 002,003 och så vidare upp till 999. 105 letar jag efter just nu efter några års dvala och aktiviteten är förhållandevis låg (typ, obefintlig). Men det finns ju andra regplåtar att hitta och föreviga. Min personliga favorit – WTF på en körskolebil i Östersund. De har efter det även lyckats få med EDU på en av deras nuvarande bilar. Köper de plåtarna? Om inte annat vore det ju nästan värt det.

Dags för några nya, samt att damma av ett gäng gamla. Här kommer ett litet nördigt axplock ur regplåtsarkivet jag har liggandes. Börja du också.

 

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.