Tvättvikningen blev vändpunkten

Om man nu på något sätt ska markera att ett pissdygn verkligen är ett pissdygn men att man har för avsikt att vända det så finns det säkert många sätt att göra det på men ett är bättre än alla andra – vika tvätt. Erbarmligt tråkig syssla, så fasansfullt händelsefattig att ett statement av den här digniteten bara kan innebära en sak. Botten är nådd. Jag är längst ner. Nu går det bara att jobba sig uppåt.

Så. Jag stack iväg på träning. Det var en revansch som skulle utkrävas efter söndagens genuint vedervärdiga pass, som också var starten på det där dygnet jag bara ville ställa mig och pissa på. Matintaget planerat och genomfört enligt plan och när jag rullar ut från parkeringen håller solen på att gå ner, det är runt 7°C och vindstilla. Det är nästan så man tror att det finns en vår i Jämtland helt plötsligt. Passet flyter på, svetten flyter ännu bättre och nu sitter jag här några timmar senare med stela ben och nytt huvud.

Som om det inte vore nog så har Man City dessutom åkt på tjejdäng på Anfield, två mål av fröken Carroll med hästsvansen. Kan inte bli bättre. Kan. Inte. Bli. Bättre. Nu har måndag blivit tisdag 12 april 2011, vilket innebär att vi ska förvalta 1-0-segern från Stamford på bästa tänkbara sätt när ryssbygget kommer till Old Trafford för sin sista Champions League-match på ett tag.

Vi siktar på det i alla fall. Nu kör vi… till sängen.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.