Vårt avlånga land

Det är sån där lång navelluddspillarhelg (”påsk” kallas den i folkmun) och solen strålar som om den inte gjort något annat det senaste. 20°C och det är nästan, men bara nästan, så man börjar ana lite värmande vår i luften. Jag hävdar fortfarande å det bestämdaste att det inte finns vår här uppe så den här helgen är egentligen bara undantaget som bekräftar den regeln. Helst av allt skulle jag ju gjort en topptur med broderskeppet igår (dels för att det är hans sista helg här uppe och dels för att han aldrig gjort en sådan tur förut) men eftersom jag fick besök av lite vekhet i kroppen så fick det där äventyret tyvärr strykas från listan. Taskig tajmning.

Å andra sidan var det inte helt fel att avnjuta en mugg kaffe i Badhusparken tidigare heller, innan vi tillslut drog oss hem och drog ner persiennerna. Det var värt det, ManU slog Everton sent om sider och jakten på titel nummer 19 går vidare. 22 maj kan bli ohyggligt roligt om man är i Manchester. Vilket jag kommer vara.

Nåväl, det är riktigt kul att läsa diverse statusuppdateringar på Facebook från vårt avlånga land en helg som den här. Från strandpremiärer till solgropar på ett snötäckt fjäll. Konstraster. Njutbara kontraster. Vad jag själv valt? Om det inte framgick tidigare i det här inlägget så får jag väl klargöra det; fjället. Såklart.

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.