19 – i det allra heligaste nästet

Helt plötsligt, för ett par veckor sedan, ramlade det ner ett mail från min biljett- och hotellbyrå med en voucher. Fri entré till Stadium Tour & Museum på Old Trafford. Den var nog inte till mig men BoxOffice var så vänliga att jag faktiskt fick behålla den så det var bara att boka in en tur. Tack för den! Eftersom måndagen i princip var obokad, förutom att mitt plan från London vid niotiden på kvällen skulle passas, så hade jag gott om tid. Dave Smith, en man med humor och störtskön dialekt, guidade mig och ett dussin till runt i det allra heligaste – The Theatre of Dreams.

Giggs plats i omklädningsrummet Old Trafford Champions League Stadium Tour, Old Trafford

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.