Ge mig offroadturer på två hjul!

Biten. Lite tack vare Martins engagemang i våra cykelturer runt Frösön så landade jag i boken Friluftsliv i Jämtland och kapitlet Mountainbike (s. 214-285) inatt innan ögonen ramlade ihop. Det var inte jättesvårt att hitta roliga tidsfördriv för en stundande sommar. Återstår vad jag och vi lyckas sy ihop. Tänkte ju ta semester off-Jämtland men det finns ångerrätt på det beslutet så vitt jag vet…

Potentiella turer jag fastnat för, förutom Frösö lång som vi inte tagit oss runt på riktigt än, är Västra och Östra Ulvårundan samt Gåsåns vindskydd. Alla tre utgår från ”välkända” Storulvån och känns på förhand som något av det vackraste området man kan vara i här i krokarna. Men först av allt måste jag nog kasta in cykeln på ett smärre underhåll. Det var alldeles för längesedan…

Friluftsliv i Jämtland

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.