Glamourösa livet i resväskan

Drygt 1500km senare har jag lagt en intensiv helg bakom mig med roadtrip, fest och det glamourösa livet i en resväska. En liten förhandstitt på semestern? Nåja, inte riktigt men skönt att få lite sommarkänsla. Dock, förvånande att Östersund hälsade oss välkomna tillbaka igår kväll med 22 grader varmt. Inte riktigt vad jag väntat mig, det finns uppenbarligen hopp även i maj.

Ett axplock så ur iPhone-arkivet från resorna ner…

…och hem.

Föregående inläggIntrot på whiskymässan
Nästa inläggFyra av fyra vecka 19
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.