Något att bära med sig

Jag brukar sällan bli exalterad när jag läser nyheter om väskor och annat halvt om halvt ointressant, men igår dök det minsann upp en riktigt trevlig nyhet – en ny sportigare kameraryggsäck från LowePro! Lätt, med bra förvaringsmöjligheter både för kamera (även om det enligt specifikationen bara ryms det objektiv som man förnärvarande har på huset) och även annan packning. Dessutom förhållandevis snygg. Ja, hur snygg en ryggsäck nu kan bli.

Jag har ju sedan tidigare en Dörr Adventure Icebreaker-väska som jag överlag är väldigt nöjd med men för skidåkning och vandringar har den väl kanske inte den där ergonomin och de där utrymmena som en “riktig” ryggsäck för ändamålet har. Så, jag har kompromissat. Riktigt bra kameraförvaring (vädertätad och plats för flera objektiv!), inte lika bra extraförvaring (om man inte plockar ur några objektiv…), helt okej ergonomi men också väldigt djup. Dessutom, fördelen med att ha flera objektiv känns så där om man sk börja hårddra det. Hur ofta har jag bytt glugg ute på fjället? En gång kanske. Max. Om ens det. En bra väska men en ibland suboptimal form.

Det här nya tillskottet i djungeln av väskor kommer bli kläm- och kännmaterial så fort det landar i butik i juni. Prislappen på 1300:- för lilla väskan kändes inte heller överjävligt dyrt även om den större på knappt 14 liter känns mer attraktiv. Spänningen stiger och världen väntar…

Lätta sportiga fotoryggsäckar från Lowepro

 

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.