När i-landsproblemen hopar sig

En router som skickar mig offline var femte minut. Spotify som fungerar därefter. En trasig hårddisk som gör att backup-disken inte kan köras. Förlust efter 37 mils resa i lördags. Finalförlust i Champions League samma kväll. Stulen cykel som upptäcktes igår. Men det kunde varit värre. Routern hade kunna lagt ner helt. Båda hårddiskarna skulle kunna vara paj. Kunde fått stryk med mer än 2-1 i Sveg. ManUnited kunde ha missat ligatiteln. Och jag kunde haft två cyklar som blivit stulna.

Dessutom vill jag gå ut och kasta ägg på ungjävlarna som kör sönder mina öron med sina enerverande små fula mopeder/EU-moppar/crossar eller vad fan det nu kan tänkas vara. Andra kreativa men inte dödliga (läs: spikpistol…) tips är välkomna.

Förövrigt. Mac har börjat blogga på hemlig adress. I princip i varenda blogginlägg omnämner han mig. Precis som i hans statusuppdateringar på Facebook. I senaste bloggen hyllar han mig till skyarna för min enastående grillteknik som bara jag bemästrar. Jag tar det på det ödmjukaste sättet jag kan och konstaterar det alla redan visste: jag är bäst.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.