När vintertankarna läggs åt sidan

Det är då snön börjar ramla ner från skyn. Jag skrev 1 maj i kalendern och hade just precis då tänkt att skriva ett trevligt blogginlägg om att vintern faktiskt är helt till ända. Kanske den bästa vintern någonsin med många och väldigt bra skiddagar och så vidare. Just precis då så tittar jag ut och för knappt ett par minuter ramlar det symboliskt ner några snöflingor. Antingen ville någon skratta mig i ansiktet och säga ”Du, skulle inte tro det!” eller så var det bara ett sista skrik från den långa kalla vinterperioden.

Den bästa vintern. Jag tror nog bestämt att jag klassar den som det här och nu och jag tänker till och med låta den starta redan 26 september med första magiska toppturen. Är det snö så är det. Så, tre dagar in i maj och jag rundar av årstiden med lite ”best of”. Trots att Martin efter dagens premiärcykling runt Frösön sa ”Du, jag är lite sugen på topptur trots allt…”

Vintern är slut. Länge leve vintern!

Bilderna i tur och ordning:
– Martin blickar ut från Sönner-Tväråklump på toppturen 26 september. Vinterkickoff.
– Jag själv i bitande snöstorm på Kyrkstensskaftet, 24 oktober.
– Kameralek på Andersön med bror, 25 november.
– Martin i Bydalen, 22 januari
– Jag själv med en magisk kuliss i Duved, 13 februari.
– Fenomenal kuliss i Duved, 13 februari.
– Jag och Vidar – coolast i Tänndalen, 21 februari.
– Nol i egga – 60%, 21 februari.
– Återhämtning på mitt eget sätt, 21 februari.
– Tredje dagen – sista dagen, 22 februari.
– Topptur Getryggen med Tväråklump på sidan, 20 mars.
– Det tog mig bara 11291 dagar, 3 april.
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.