1999 ringde och vill ha mig tillbaka

Mac hade tydligen gått igenom ett gammalt fotoarkiv han snubblade över. Där fanns det foton, foton och åter foton och bland annat ett från vår Florida-resa i maj 1999 (legendary faktiskt, vi fick en vecka i Florida och Fort Lauderdale för samma pris som våra kamraters resa till Kos – klasskillnad om du frågar oss!). Han var inte helt sen med att dela med sig av i alla fall ett foto.

Vad kvinnan och (framförallt) mannen i bakgrunden har i åtanke framgår inte men visst har de sina blickar väldigt mystiskt riktade mot min röv? Känns inte helt bekvämt om jag ska vara riktigt ärlig. Plus i kanten för min dresscode, även där om jag ska vara riktigt ärlig…

Dryden och en alligator
Dryden och en alligator

Föregående inlägg19 – bakom kulisserna
Nästa inläggMaj, det var då det hände
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här

Vinterinspiration

ICEHOTEL

BJÖRKLIDEN

LÅNGFÄRDS- SKRIDSKOR

IDRE HIMMELFJÄLL

TOPPTUR