Checklista med sommartouch

Det var flera år sedan jag med gott samvete kunde planera in en längre semester, att faktiskt inse att jag förhoppningsvis kan komma att hinna med lite fler saker än vanligt, att faktiskt kunna göra saker utan att behöva pussla, stryka, stressa och få dåligt samvete för att jag inte hinner med vare sig mig själv eller andra. I år blir det nog annorlunda.

På checklistan står redan paintball (bokat och klart och premiär för min del!), fotbollsgolf kommer jag att försöka köra några rundor vid Lane Loge (jag tar förmiddagspasset så överlåter jag kvällarnas danspass till mer lämpade personer), bästkusten kommer få mitt celebra besök och nu har jag dessutom bror i Göteborg. Fika (mc-tur?) med Kz lär hinnas med, löpträning vid Ursand, roadtrip till Danmark och det har pratats om vinare på stranden i Varberg också. Jag är beredd att ställa upp på det. Plus allt annat.

Jag ska inte bara tänka. Jag ska göra. Jag ska inte stressa. Jag ska bara vara. Jag ska inte få dåligt samvete. Jag ska njuta. Semester – jag är redo. 13 arbetsdagar kvar.

Sommar på Bästkusten

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.