Maj, det var då det hände

Det var i maj det hände. Och inte hände. En bra och dålig månad, där massa bra saker såklart överväger allt det dåliga. Men efter alla fantastiska inlägg om hur bra livet är känner jag att det är dags att spy lite. Så, gillar du inte bloggspyor så sluta läs… nu!

Efter att ha klarat mig undan hårddiskkrasch sedan maj 1996 (då min nyinköpta Seagate-disk på en gig rasade direkt) så var det dags. Återigen tyckte en Seage-disk (på 500 gig den här gången) att det var dags att kasta in handduken. Jag har fortfarande inte löst dilemmat mer än att jag köpt en extern 2TB-disk men så vitt mina efterforskningar visat så har speglingen i NAS:en skött sig och jag har inte förlorat någon data överhuvudtaget. Backup ska aldrig underskattas. Nu ska bara min oändligt stora tumme dras ur min än större vagn. Hur svårt ska det vara att bara beställa 2x2TB när den prisade skatteåterbäringen just landat på kontot? Shape up, me.

Efter att ha kommit igång med cyklingen ordentligt (ett till tre pass i veckan plus fotboll och matcher) så tyckte någon att denne skulle ha min cykel istället. Så, denne någon stal min cykel direkt ur cykelförrådet där jag parkerat den och dit bara vi som bor här har nycklar. Man kan göra så, men det är inte rätt. Jag avskyr klåpare som inte förstår skillnaden på mitt och på någon annans.

Trimmade mopeder har börjat härja i krokarna av palatset och det är lika sjukt irriterande varje gång dessa ettriga små djävulsklåpare börjar rejsa här utanför. Halv två natten mot söndag ringde jag således polisen, efter veckor av terror, sa att jag var på väg att gå ner och göra någon väldigt dumt och bad dem skicka en bil istället. Sen skrev jag nåt på Facebook om ungjävlar, mopedistsatanister och att jag ska skicka SS på dem innan jag tillslut somnade om medans tystnaden la sig utanför. Sedan dess har det faktiskt varit väldigt tyst. Och jag slapp att göra något väldigt dumt. Win-win. Tack.

Sedan har faktiskt juni också bjudit på några mindre lyckade saker men det får bli en annan gång, om ens alls. Det känns som att det här författade kräkmedlet får räcka på ett tag. Over and out.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.