Midsommaraktig livsstil i bilder

Jag vet inte vad som behöver tilläggas i text när jag nu tänker bildbloggsexplodera en sväng. Men okej, jag sammanfattar det i nyckelord.

Raftälven. Husvagnsboende. Regnsmatter. Brädspel. Döda djur på gallret. God öl. Bra sällskap. Bilbingo. Fisketurer. Sällskapssjuka får i hagen intill. Mer god öl. Bra väder sista timmarna. Slappande. Lugn. Ro. Riktigt bra helg. Försmak på semester. Frågor på det? Då kör vi, det här är midsommar 2011 i bilder.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.