Tidsoptimism är (ibland) fina saker

Igår, när jag och Jonas at work skulle dra ett kopieringsrace med mina hårddiskar (ja, har fortfarande inte löst det eftersom NAS:en beter sig en aning märkligt) så säger han plötsligt ”Du… den luktar bränt.”. En av de nya diskarna har helt enkelt bränt, troligtvis i NAS:en. Kanske det var därför den vägrade starta upp? Nåväl. Från att inte ha kraschat en disk på femton år så har två stycken flugit till prylhimlen på mindre än två månader. Seagate alla tre.

Lyckligtvis ser jag ut att gå ur den här striden utan att ha förlorat en enda meg av innehållet. Backup är verkligen the shit och cred till Inwarehouse som godkände min reklamation på under en timme.

Nåväl. Dags för ett midsommarbreak. Regnet som alla förväntar sig men ändå klagar över när det faktiskt kommer. Själv skiter jag faktiskt i vilket, det hade kunnat få snöa. Alla tillfällen till unika händelser är spännande, eller hur? Jag har också passat på att testa teorin ”Går det på tjugo minuter att packa ihop kläder, uppdatera OSX till 10.6.8, träna en kort stund, duscha och vara klar för avfärd?”.

Svaret är – ja. Klart som fan det går. Teorin om tidsoptimism höll. Igen. Tillsvidare önskar jag alla en trevlig midsommar. Kör lugnt, kör nyktert och gör inga idiotiska saker. Låt alltså Brännvin Special vara tills ni är på plats.

Brännvin

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.