En runda på 18 hål

Jag spelar inte golf. Men jag önskar att jag gjorde det betydligt oftare. Fotbollsgolf alltså. Om man står och blickar ut över Östersund och Jämtland så ser man mig veterligen inte en endaste bana. I Trestad finns det två. Inom tre mils avstånd. Restad Gård och Hotell Hehrne har en (för mig ännu inte besökt) och Lane Loge har en, där jag var senast igår och drog en runda. Tvåa blev jag, efter Martin Z och före Morgan, Johan och Micke. Dessutom gjorde jag skäl för “Bäcken”-banan, där min boll hamnade men tack vare en briljant 20-metersputt som nästna gick i redde jag ut problemet.

Hur som helst, ännu ett av semestermålen uppfyllt med andra ord men mycket vill ha mer. Undrar om jag ska dra dit själv i helgen, om inte någon annan är sugen vill säga. Sedan är väl då bara frågan när någon vågar anlägga en bana i Jämtland. Skulle kunna bli landets vackraste i så fall…

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

    • Jamen det är ju lysande, den visste jag inte om alls! Jag har hört rykten om något kring Krokomshållet men aldrig vare sig fått det bekräftat eller sett det själv. Den där banan ska definitivt spelas i sommar, tack för tipset!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.