Första passet med 305:an

Så fick jag då klockan tillslut, och när den dessutom var fulladdad var det betydligt roligare att bege sig ut på en runda. Igår blev det av. Jag valde Ursand med Brinkebergskulle-tillägget och landade, efter ytterligare några omvägar, på drygt 30km cykling av varierat slag. Allt från asfalt, gångvägar, grusvägar till barkspår och nysandade (!) gångvägar som cykeln sjönk ner i (vid 25-26km). Tungt, men ändå betydligt lättare än när jag gjorde samma pass i onsdags. Så sett är det ju inget nytt att tracka träningsrundor för mig, RunKeeper på iPhonen har ju hängt med tidigare men klockan kändes betydligt mer optimal, plus pulsbandet också. Klart bra köp så här långt, och fler rundor blir det.

Nu ska jag bara bestämma mig för om jag ska ta extrasteget och köra RunKeeper även i fortsättningen eller om jag ska gå över till Garmin Connect. Smidig överföring från klockan med två-tre klick dit, men jag saknar viss funktionalitet som RunKeeper har plus att det inte verkar gå att importera befintliga tracks till Garmin. Märkligt, men jag har å andra sidan inte researchat det särskilt hårt heller.

Tillägg, 18:23: Det går utmärkt att importera filer, exempelvis exporterade GPX-filer från RunKeeper.

Ursand och Brinkebergs kulle

Föregående inläggKärlek på två hjul
Nästa inläggOm ni undrar vad jag gör
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.