Himlen råkade öppna sig

Taskig vädertajming. Laddat hela morgonen för mina 30km på cykeln och planeringen landade på klockan 12. Då blev hela området svart, molnen rörde sig med snabb hastighet och sedan tog det tre minuter, var på himlen öppnade sig och ett skyfall var vad man såg när man tittade ut, med åskan hängandes i luften. Dock, inga dunder eller brak och nu är det värsta förbi. Ingen återvändo. Tre mil. Här kommer jag.

Himlen öppnade sig

 

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.