Kärlek på två hjul

Som bekant åkte ju nya kärleken med mig ner på semester och vi passar på att umgås så mycket vi kan. Därför känns det också nästan lite lyxigt att faktiskt inte ta bilen överallt utan kunna rulla ut på mina två nya hjul även om det inte är träningspass som gäller. Som igår, när jag och brother Bob cyklade in från Onsjö till city och njöt av en riktigt fin sommarkväll. På vägen hem drog vi genom Skräcklan och jag hade nästan glömt bort hur magiskt vackert det kan vara där.

Föregående inläggSåsar i högerfilen
Nästa inläggFörsta passet med 305:an
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.