Konsten och viljan

Veckan som gått, i semesterns tecken. Dyk på Hönö, utvälta kaffemuggar, flagnande axlar, blöta roadtrips, platta slätter, grillning och träning sju dagar av sju. Jag är nöjd och det blir en smärre konst att upprätthålla den viljan även vecka 29 som nyss har startat. Men jag har mitt mål uppsatt, med blandade cykelpass och styrkepass som komplement. Det känns bra. Det lite längre målet är att göra Frösö kort på under timmen innan säsongen är tillända. Det borde vara inom räckhåll. Men det primära målet är att spela fotboll igen. Jag jobbar på det.

Övriga planer för måndagen? Det som faller mig in. Jag har fan semester. Inga fler frågor tack.

Föregående inläggLugnet under ytan
Nästa inläggLike the old days
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.