Kustpärlor och semesterkvalitet

Efter helgen i Skalhamn stack vi direkt ut till Bohus Malmön för att verkligen sätta krydda på västkusthelgen. Klippor, sol, hav och vackra vyer. Fantastiskt. Dessutom var det på 90-talet jag senast satte min fot på Malmön, så för att öka på känslan av nostalgitripp så pumpade vi igång Waking up the neighbours och rullade på färjan. Vi landade ute vid Draget, där jag faktiskt aldrig varit, och blev kvar där en stund för lite vila och fotosession. Det kan vara så att jag tankar bilen en gång till och sticker ut innan sommaren är över. Semesterkvalitet kan vi kalla det tillsvidare…

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.