Like the old days

Det var verkligen flera år sedan jag tog bilen ut här nere med kameran i släptåg. Igår kväll blev det av. Känslan var precis lika bra som då. Jag, bilen, bra egenvald musik och fulladdad kamera. Plus skymning och fantastiskt gröna kulisser kring Hunneberg, Vargön och Vänersnäs. Det var en sådan där kväll. Ni vet. Och jag fick uppleva det igen. Det var på tiden.

Utrustning: Canon EOS 7D, Tokina 12-24mm
Föregående inläggKonsten och viljan
Nästa inläggEn runda på 18 hål
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.