Lugnet under ytan

Det blev ju dykning i onsdags, en helt ny och ball upplevelse som utan problem överträffade de förväntningar jag hade. Hur jag kunde tro att det skulle vara en klaustrofobisk känsla vet jag inte, men det var vad jag kände om det skulle vara taskig sikt. Så var icke fallet, väl under ytan smög vi oss fram längs botten och det var ett lugn som jag inte förväntat mig, men som dykentusiaster talar gott om. Gott om prylar att titta på, några krabbor att peta på, några sjöstjärnor att hålla i och lite skräp att plocka upp. Tillräckligt för en session på 30 minuter.  Jag är inte dyrtcert-tagen direkt men kan utan problem tänka mig att dyka flera gånger.

Dykningen var på Hönö, arrangerad av H2O Diving, 600 spänn ska de ha för besväret men då får man också havsdykning. Klart värt ett test och det går även att boka via presentkort på Liveit.se (som jag gjorde).

Viken vid Västra Vägen, Hönö

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.