Med det obligatoriska stoppet

Väskorna packades, cykeln surrades, frukost intogs hos far, kaffet hos mor. Sedan rullade jag ut ur Vänersborg med en enastående vy över Vänern, ackompanjerad av Born to run med Springsteen i högtalarna. Semestertrippen var slut för den här gången. Men inte sommaren, den har fortfarande mycket att ge.

En roadtrip på E45:an mellan 2Stad och Östersund (eller tvärtom) är dessutom ingen riktig roadtrip om man inte får den sedvanliga muggen kaffe på Mc Donalds i Mora (en paragraf som infördes 2005 och som det sedan dess hålls stenhårt på). Drickbar antingen i Malung eller Tandsjöborg beroende på åt vilket håll man åker. Just kaffet är faktiskt något jag uppskattar just på Mc Donalds. Om ni undrade.

Ett axplock av några ögonblick på vägen norrut följer här, sådär på semesterns sista dag. Men inte sommarens sista dag.

Föregående inläggDen Spikade turen på två hjul
Nästa inlägg20110731 14:32
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

    • Donuts och frukostmackor har jag nog aldrig käkat där men kaffet är bland det bästa svarta du kan få. Om du frågar mig. Och om man jämför med annat svart som erbjuds på fik och annat.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.