Östersunds två årstider med StreetView

Så kom det då tillslut online, Google StreetView i Östersund, ungefär ett år efter att fotograferingen ägt rum. Inte nog med att jag själv fastnade på bild så går det också att inte bara köra från gata till gata utan också att hoppa mellan årstiderna. Följande bilder är från korsningen Odensalagatan / Övre Katrinelundsvägen. Juli möter april på femton meter. Klart underhållande.

Sommar i korsningen...
Sommar i korsningen...
...men april inne på Övre Katrinelundsvägen.
...men april inne på Övre Katrinelundsvägen.
Föregående inläggSynder från sekelskiftet
Nästa inläggStorebror ser mig
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.