Storebror ser mig

Igår beställde jag, äntligen, GPS-klockan jag funderat på. Jag stod och valde mellan en Garmin Forerunner 305 och den mindre större modellen 405.Varför det blev just den förstnämnda kom av flera anledningar, efter att ha googlat runt i absurdum och läst diverse kommentarer och frågat annat löst folk som jag vet har båda modellerna.

  • Större display, vilket (tydligen) är att föredra.
  • Bättre batteritid, min kollega har pressat 10+h med sin 305:a.
  • Tryckkänsliga ramen (eller vad man ska kalla den) på 405:an verkar inte helt stabil.
  • Priset. 1250:- inklusive frakt hos Los Gigantos.

Nu är det alltså slut med iPhone som träningskamrat och det var på tiden. Den har förvisso gjort ett väldigt bra jobb (med Runkeeper) men den är suboptimal att ha med sig ute, framförallt i brist på bra förvaringsväska. Nu får jag en pryl som är gjord för ändamålet och som dessutom har betydligt bättre batteritid. Nu ska det trackas träningsrundor igen, siktar på premiär med cykeln i veckan. Storebror ser mig även fortsättningsvis. Nu är bara frågan vilken storebrorstjänst jag ska fortsätta med. Runkeeper gillar jag, återstår att se om Garmins egen webbtjänst är ännu bättre.

Garmin Forerunner 305

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.